OM OSS

Chubb är ett internationellt försäkringsbolag som levererar skräddarsydda försäkringslösningar inom person-, grupp- och företagsförsäkringar. Chubb är världens största börsnoterade sakförsäkringsbolag med verksamhet i 54 länder, och över 30 000 medarbetare. Chubb erbjuder sakförsäkring för företag och privatpersoner, sjuk- och olycksfallsförsäkring, återförsäkring och livförsäkring.

Det har skett en rad förändringar i vårt företag under åren, men försäkringar har alltid varit och kommer förbli vår enda verksamhet. Vårt kundfokus i kombination med vår produktspecialitet och starka affärsställning är det som skiljer oss från andra bolag. Läs mer här om fördelarna med att välja Chubb

Chubb har sitt nordiska huvudkontor på Birger Jarlsgatan 43 i Stockholm.

Försäkringsförmedlare

Vi på Chubb bedriver vår verksamhet i nära samarbete med ett antal anknutna samt fristående försäkringsförmedlare. En anknuten försäkringsförmedlare behöver inte ansöka om tillstånd hos Finansinspektionen, men finns registrerad hos Bolagsverket.

De försäkringsförmedlare som arbetar med oss har i uppdrag att:

> lägga fram eller föreslå försäkringsavtal samt utföra annat förberedande arbete
> för Chubb räkning ingå försäkringsavtal med privatpersoner
> bistå vid förvaltning och fullgörande av försäkringsavtal

Har du blivit uppringd

Telemarketing innebär att vi kontaktar privatpersoner per telefon, en vanlig försäljningsmetod som används i Sverige idag.

Vi på Chubb anlitar enbart erfarna och kvalificerade telemarketingbolag eftersom kvaliteten på samtalen och försäljningen är av högsta vikt för oss. Vi ställer mycket höga krav på våra säljare, som alla har certifierad försäkringsutbildning.

Chubb säkerställer att försäljningen via telemarketing följer alla de lagar, regler och riktlinjer som gäller för den här typen av försäljning. Ett exempel är att du som kund precis som vid all försäljning över telefon har 14 dagars ångerrätt. Detta för att undvika förhastade beslut. 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår Kundservice
 
Nedanstående företag är anknutna försäkringsförmedlare till Chubb:
 
Webhelp Sweden AB
 
Ellos

Gällande Brexit

I syfte att förbereda för Storbritanniens utträde ur den Europeiska Unionen, genomför Chubb vissa ändringar. Det är för närvarande förväntat att Chubb European Group Limited och ACE Europe Life Limited under 2018 kommer att konverteras till publika aktiebolag, som kommer att verka under namnen Chubb European Group Plc och ACE Europe Life Plc. Det är därefter föreslaget att bolagen konverteras till europabolag (Societas Europaea), som kommer att verka under namnen Chubb European Group SE och ACE Europe Life SE. Bolagen kommer fortsatt ha sin hemvist och huvudkontor i England, och kommer fortsatt att vara auktoriserade av Prudential Regulation Authority, och reglerade av Financial Conduct Authority och Prudential Regulation Authority. För att hålla dig uppdaterad med våra Brexit-förberedelser och för mer information om vad det innebär för dig, vänligen besök vår hemsida: chubb.com/brexit